Fedezze fel az adatbázisai mélyén rejtőző kincseket!

Megoldásaink

Üzleti intelligencia jövőképünk

Mindig rendelkezésre állnak döntéseinket visszaigazoló adatok

Tovább

Tisztánlátás az adataim felett

Adattérkép használatával lerövidítheti az információszerzés útját

Tovább

Adatvagyon értéke

Egységes fogalomtár bevezetésével bárki képes értéket teremteni az adatokból

Tovább

Adatminőség

Adataink minőségének javítását nem csak kampányokkal, hanem folyamatos monitorozással is javíthatjuk

Tovább

Egy adattárház többet árt, mint használ, ha az adatminősége nem éri el a kívánatos szintet. Egy kimutatás, ami torzított adatokat tartalmaz sok bajt okozhat. A legtöbben azt mondják, hogy náluk ezzel nincs gond, az adatokat becsülettel töltik a felhasználók. Példaként említünk azonban néhány olyan helyzetet, amit nagyon nehéz elkerülni:

Az adatminőség hosszú távú szinten tartásához hatékony támogatást ad egy törzsadat tár. Ha egy vállalaton belül több informatikai rendszer is működik, akkor már jelentkezik feladatként a törzsadatok, értékkészletek egységesítése, szinkronban tartása. Ez manuálisan csak nagyon kis méretekben kivitelezhető, egy kusza szinkronizációs háló pedig nem üzemeltethető megoldás.

Az üzleti intelligenciához használható eszközkészlet jelentősen fejlődött az utóbbi években. Nagy könnyebbség, amikor a felhasználó maga tudja elkészíteni az elemzését, és azt publikálni tudja az érintetteknek. Ehhez intuitív felületek, gyors, in-memory adatbázisok állnak rendelkezésre.

A mai világban egy szervezeten belül az adatvagyon értéke egyre nagyobb lesz. Maga az adatmennyiség is nő, és ennek kiaknázása is felértékelődik. Legtöbbször ezekben az adatokban sokkal több információ van, mint amennyit a munkatársak hagyományos módszerekkel ki tudnak nyerni. Az operatív rendszerek természetesen adnak támogatást az adatok lekérdezésére, de azok rendszerint nyers adatokon dolgoznak, és nem lekérdezésre vannak optimalizálva.

Szeretné megbízható partnerre bízni üzleti problémájának a megoldását?