Célunk, hogy ügyfeleink legyenek képesek kihasználni saját adatvagyonuk értékét

Hogyan oldhatná meg egy maroknyi ember az én problémámat?

Nálunk kiemelt figyelmet kap az az értékteremtő folyamat, hogy megértsük mire van szüksége és pontosan meghatározzuk, hogy mi a munkánknak az elvárt eredménye. Olyan megoldásra teszünk javaslatot, ami megoldja a problémát és megéri a befektetést. Ez az általunk kínált hozzáadott érték.

Alkalmazott technológiák

Szakembereink a ConSense-nél az alábbi technológiákban szereztek már tapasztalot, és tudásunkat folyamatos képzésekkel tartjuk napra készen.
.NET
A Microsoft által készített .NET keretrendszer (a .NET Framework) használatával képesek vagyunk gyorsan, platformfüggetlen, könnyen használható és üzemeltethető alkalmazásokat fejleszteni.
MVC
Többrétegű, kliens-szerver architektúrájú alkalmazás fejlesztése során leggyakrabban a .NET keretrendszer MVC szerkezetében készítjük saját és egyedi szoftver megoldásainkat.
MS-SQL
A Microsoft SQL Server szolgáltatásait használjuk adattárolásra, nagyteljesítményű adatintegrációra (ETL), gyors és skálázható multidimenzionális adatelemzésre (OLAP), adatbányászatra és jelentéskészítésre (Reporting). Mindemellett kiváló platform az adat alapú alkalmazásaink számára.
PowerBI
Ha áttekintést kell adnunk a felhasználóinknak a számukra releváns üzleti adatokról, a Microsoft Power BI felhőalapú üzleti elemzési szolgáltatását ajánjuk, amely könnyen testreszabható módon, sokoldalú grafikus megjelenítéssel tesz átláthatóvá akár nagy adathalmazokat is.

Módszertanunk

/Agilitás
Agilitás

Ügyfeleink igényeit agilis fejlesztési módszertan alkalmazásával elégítjük ki. Célunk, hogy a fejlesztés lehető legkorábbi szakaszában képesek legyünk átadni egy működő prototípust. Ezt követően 2-4 hetes ciklusokban, sprintekre osztjuk a feladatot, a futamok végén demó keretében mutatjuk be az elkészült funkciókat, így a megrendelőink folyamatosan visszajelzést kapnak az előre haladásunkról, értékelhetik az eredményeket és szükség esetén dönthetnek a korrekcióról.

/Szakértelem
Szakértelem

Rutinra építünk, emellett energiát fektetünk abba, hogy folyamatosan fejlesszük a munkánk során használt eszközkészletet. Összhangot teremtünk a bevált gyakorlat és az új technológiák alkalmazása között.

/Rugalmasság
Rugalmasság

Projektjeinkben kiemelt figyelmet kap az az értékteremtő folyamat, ami a megbízónk üzleti tevékenységét előremozdítja. Projektjeinkben pontosan meghatározzuk, hogy mi a munkánk elvárt eredménye, és az adott szituációban olyan megoldásra teszünk javaslatot, ami megoldja a problémát és megéri a befektetést, ez az általunk kínált hozzáadott érték.

Gondolt már arra, mekkora értéket rejtenek a működése közben keletkező adatok?

Ügyfelei, partnerei, munkatársai tevékenységei során keletkező adatok elemzése alapján megtalálhatja a hatékonyabbá tehető munkafolyamatokat, értékesebb partnereire fokuszálhat és növelheti ügyfeleinek értékét.